Ervaring

Als regisseur en producent diverse televisieprogramma's en evenementen gerealiseerd in verschillende sectoren zoals sport, muziek, cultuur, congressen en bedrijfspresentaties. Ook als floormanager, opnameleider  en projectleider gewerkt aan diverse producties, evenementen en bijeenkomsten.

Schrijven en produceren van scripts en scenario's voor evenementen en videoproducties. Projectleiding bij realisatie van producties.

Inspreken van commercials voor radio, televisie en bedrijfsvideo's. Als televisiecommentator verslag gedaan van eredivisie- en Europese basketbalwedstrijden voor een regionale televisiezender. Als voice-over bij evenementen en als presentator van bijeenkomsten en presentaties.

Training en cursus: 'Hoe maken we op een low budget manier video's met een telefoon of tablet'. Deze trainingen leidden bij verschillende organisaties tot inspirerende beeldende communicatie.

  • Productie congressen, bijeenkomsten en symposia voor bedrijven als Ziggo, Enexis, Essent, woningcorporaties, muziekevenementen en sportorganisaties.
  • Bedrijfsvideo's intern en extern voor Enexis, Ziggo, Essent, Nuon, RUG, Attero, Oxfam Novib, Nijestee, Reest en Wieden, diverse organisatiebureaus en sportorganisaties. Productie videoclips en muziek dvd's.
  • Presentatie voor Donar, Topsport Noord Nederland, Sportverkiezing Groningen, commercials en voice over voor radio en televisie, televisiecommentator basketbalwedstrijden.
  • Workshops voor onder andere Nijestee, Kamer van Koophandel en Gemeente Groningen.
  • (meer)cameraregie van allerlei (sport)evenementen en muziek.
  • Ruime ervaring in alle vormen van social media, marketing en wervende communicatie.

Teamwork, creatieve input, energie, kennis, ervaring en prima realisatie. Jazeker!